Tuin Holland - Voor zorgeloos tuinplezier.

Hovenier Waddinxveen

hovenier waddinxveen

Hovenier Waddinxveen, dat is waar u naar op zoek bent!Wilt u uw tuin in Waddinxveen opnieuw laten aanleggen en zoekt u daarvoor een professionele hovenier?

TuinHolland uit Waddinxveen helpt u graag in de wijde regio met uw tuinwensen. En is niet voor niets een toonaangevend hoveniersbedrijf, dat al sinds 2007 actief is in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in regio Waddinxveen. In de afgelopen jaren hebben wij met enthousiasme en vakmanschap al vele tuinen aangelegd in de regio Waddinxveen.

 

Elke wens met betrekking tot uw tuin kunnen onze hoveniers moeiteloos uitvoeren ofwel verwerken in het tuinontwerp. TuinHolland kan het allemaal verzorgen!

 

 

Waarom TuinHolland :

  • Heldere communicatie
  • Vakmanschaphovenier waddinxveen
  • Betrouwbaar
  • Creatief

Onze Diensten

 

 

Onze diensten omvatten het tuinontwerp de tuinaanleg (lees meer) en het tuinonderhoud.

Uiteraard kunt u ook voor de tuinrenovatie of aanpassing bij ons terecht.

U kunt hierbij onder andere denken aan het plaatsen van een nieuw terras ,schutting,kunstgras ,tuinverlichting of vlonders.Ook kunnen we uw tuin stylen en gezellig maken.Of een mooie veranda aan uw huis bouwen zodat u nog langer buiten kunt genieten.

Tuinaanleg in Waddinxveen

Wij bespreken allereerst met u uw wensen en ideeën  uw tuin.Aan de hand van uw wensen maken wij een voorstel voor u. Zodra dit voorstel door u is goedgekeurd,word de klus door ons ingepland en starten we met uw tuinaanleg in Waddinxveen. Uw ontworpen tuin wordt degelijk aangelegd met garantie op zowel de uitvoerde werkzaamheden als de gebruikte materialen. Op deze manier bent u verzekerd van een tuin die met kwaliteit, oog voor detail én goed materiaal aangelegd wordt!

Onze vakbekwame hoveniers kunnen elke uitdaging aan. Dit door de ruim 10 jaar aan ervaring op het gebied van tuinaanleg in Waddinxveen

 TuinHolland – de hovenier voor regio waddinxveen

Heeft u behoefte aan meer informatie over de diensten van TuinHolland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons contactformulier invullen of u belt 06 – 22 91 49 65. Wilt u een offerte laten maken voor een tuinaanleg in Waddinxveen? Ook dan kunt u ons contactformulier invullen.

Contact

Stel hier direct uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam *

Email *

Telefoon *

Str en huisnr *

Postcode *

Woonplaats *

Aantal m2 *

Foto toevoegen *

Uw vraag

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@tuinholland.nl of bel 06 – 22 91 49 65

Wat zeggen onze klanten !

Meer tuintips en recente projecten op ons blog

vlonder balkon
20 feb

Hardhouten vlonder op het balkon

tuinaanleg

Op dit balkon hebben wij een duurzame hardhouten vlonder gelegd. Van het houtsoort billinga. Na de bouw van de vlonder hebben wij deze netjes in de olie gezet. Hierdoor word de kleur van de vlonder weer een stuk donkerder dan het van nature vrij licht…

read more
kunstgras waddinxveen
03 jan

Kunstgras in Waddinxveen

kunstgras

Wij hebben voor een klant in Waddinxveen de aanleg van dit kunstgras verzorgd. De klantvraag was ontstaan omdat het oude kleine grasveld niet bestand was tegen de badjes in de zomer en het intensief bespelen door de kinderen.Hierdoor ontstonden er bruine plekken in het gras…

read more

Nieuwsgierig geworden voor meer informatie contact met ons op via info@tuinholland.nl of bel 06 – 22 91 49 65