Tuin Holland - Voor zorgeloos tuinplezier.

Hovenier Zoetermeer

hovenier zoetermeer tuinaanleg

Hovenier Zoetermeer, dat is waar u naar op zoek bent!Wilt u uw tuin in Zoetermeer opnieuw laten aanleggen en zoekt u voor de uitvoering hiervan een ervaren hovenier?hovenier zoetermeer tuinaanleg

TuinHolland uit Waddinxveen helpt u graag in de wijde regio waaronder ook Zoetermeer valt met uw tuinproject. En is niet voor niets een toonaangevend hoveniersbedrijf,met veel kennis van zaken. Al meer dan 10 jaar houden wij ons bezig met tuinontwerp en tuinaanleg voor een breed pallet aan opdrachtgevers van particuliere en zakelijke klanten. In de afgelopen jaren hebben wij met passie en vakmanschap al vele tuinen mogen aanleggen in Zoetermeer.Uiteraard kunt u na de tuinaanleg ook bij ons terecht voor het tuinonderhoud.

Elke wens met betrekking tot uw tuin in Zoetermeer kunnen wij door ervaring moeiteloos uitvoeren ofwel verwerken in een functionele tuinschets. TuinHolland kan het allemaal voor u verzorgen!

Waarom is TuinHolland :uw hovenier

  • Heldere communicatie
  • Vakmanschap
  • Betrouwbaar
  • Creatief

Onze Diensten

Onze diensten omvatten het tuinontwerp de tuinaanleg en het tuinonderhoud.

Uiteraard kunt u ook voor de tuinrenovatie of aanpassing bij ons terecht.

U kunt hierbij onder andere denken aan het plaatsen van een hovenier zoermeer schuttingschutting, kunstgras (lees meer), tuinverlichting of het bouwen van een mooie vlonder.Ook kunnen we uw tuin inrichten en gezellig maken.U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het leveren van steigerhouten meubelen , plaatsen van plantenbakken, of een mooie veranda aan uw huis bouwen zodat u nog langer buiten kunt genieten. Dus ook voor een stukje creativiteit kunt u bij ons terecht.

Tuinaanleg in Zoetermeer

Wij bespreken allereerst met u uw wensen en ideeën uw tuin.Aan de hand van uw wensen maken wij een voorstel op maat voor u. Zodra u dit voorstel door u is goedgekeurd,worden de werkzaamheden door ons ingepland en starten we met uw tuinaanleg in Zoetermeer. Uw tuinproject wordt op een degelijke manier uitgevoerd met garantie op de door ons verrichte werkzaamheden als de gebruikte materialen. Op deze manier bent u verzekerd van een tuin die met kwaliteit, oog voor detail én goed materiaal aangelegd wordt!

Onze vakbekwame hoveniers kunnen elke uitdaging aan. Dit doordat wij al meer dan 10 jaar actief zijn als hovenier in Zoetermeer. De vele jaren aan ervaring op het gebied van tuinaanleg in Zoetermeer leveren vaak mooie resultaten op welke u nog lang laten nagenieten.

 de hovenier voor regio Zoetermeer – TuinHolland

Heeft u behoefte aan meer informatie over de diensten van TuinHolland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons contactformulier invullen of u belt 06 – 22 91 49 65. Wilt u een voorstel laten maken voor een tuinaanleg in Zoetermeer? Ook dan kunt u ons contactformulier invullen.

Contact

Stel hier direct uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam *

Email *

Telefoon *

Str en huisnr *

Postcode *

Woonplaats *

Aantal m2 *

Foto toevoegen *

Uw vraag

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@tuinholland.nl of bel 06 – 22 91 49 65

Wat zeggen onze klanten !

Meer tuintips en recente projecten op ons blog

vlonder balkon
20 feb

Hardhouten vlonder op het balkon

tuinaanleg

Op dit balkon hebben wij een duurzame hardhouten vlonder gelegd. Van het houtsoort billinga. Na de bouw van de vlonder hebben wij deze netjes in de olie gezet. Hierdoor word de kleur van de vlonder weer een stuk donkerder dan het van nature vrij licht…

read more
kunstgras waddinxveen
03 jan

Kunstgras in Waddinxveen

kunstgras

Wij hebben voor een klant in Waddinxveen de aanleg van dit kunstgras verzorgd. De klantvraag was ontstaan omdat het oude kleine grasveld niet bestand was tegen de badjes in de zomer en het intensief bespelen door de kinderen.Hierdoor ontstonden er bruine plekken in het gras…

read more

Nieuwsgierig geworden voor meer informatie contact met ons op via info@tuinholland.nl of bel 06 – 22 91 49 65