Tuin Holland - Voor zorgeloos tuinplezier.

Kunstgras in Waddinxveen

Latest News
Home/Blog
kunstgras waddinxveen
03 jan

Kunstgras in Waddinxveen

kunstgras

Wij hebben voor een klant in Waddinxveen de aanleg van dit kunstgras verzorgd.

De klantvraag was ontstaan omdat het oude kleine grasveld niet bestand was tegen de badjes in de zomer en het intensief bespelen door de kinderen.Hierdoor ontstonden er bruine plekken in het gras en werden de kinderen altijd vies zeker bij een spatje regen.

Het beste wat wij konden aanbevelen in dit geval was de aanleg van kunstgras op een valdempende ondergond door de valdempende ondergrond voelt het kunstgras een stuk natuurlijker aan.Bijkomend voordeel is dat het hierdoor sneller droogt zeer goed draineert en het kunstgrasveld van zichzelf een stuk langer strak blijft liggen omdat het gewicht over een groter oppervlak word verspreid.

Kunstgras keuze

De keuze voor het soort gras word met name door het gebruiksdoel bepaald word er bijvoorbeeld intensief op gespeelt dan zullen wij nooit een lange spriet aanbevelen. Ook de kleurstelling van het gras speelt nog mee in de aanbeveling.Hierbij word bijvoorbeeld ook rekening gehouden met lichtval en omgeving in de schaduw is bijvoorbeeld een lichtere kleur aan te bevelen als in de zon voor de meest natuurlijke look.Kortom oo op dit vlak is veel keuze.kunstgras waddinxveen

Werkzaamheden kunstgras

Wij hebben in deze het hele traject mogen verzorgen van het verwijderen van het oude gras het grondwerk  tot aan het insnijden vastleggen en bezanden.Uiteraard word door ons dan alles netjes afgevoerd en opgeruimd zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. De arbeidsduur is 1 dag.

Kunstgras advies op maat

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen.Wilt u een goed advies en een goed voorstel op maat ontvangen aarzel niet maar neem gewoon even contact met ons op wij werken in een wijde regio rond Waddinxveen.