Tuin Holland - Voor zorgeloos tuinplezier.

hovenier waddinxveen
TUINONTWERP

Elk ontwerp begint met een afspraak. U laat ons de tuin zien en vertelt uw wensen. Wij luisteren goed, meten de ruimte in en onderzoeken alle mogelijkheden. Natuurlijk denken wij met u mee! Onze creativiteit levert vaak verrassende resultaten op. Altijd met het doel om u zorgeloos van een prachtige tuin te laten genieten.

Tuinaanleg waddinxveen
TUINAANLEG

Een goed aangelegde tuin staat garant voor eindeloos tuinplezier. Wij leveren vakmanschap. Kwaliteit is ons uitgangspunt. Met een solide basis voorkom je ellende in de toekomst. Door ons aangelegde tuinen worden alleen maar mooier in de loop van de tijd!
.

TUINONDERHOUD

Elke tuin moet worden onderhouden. Zo simpel is het. Wij helpen u om het maximale uit uw tuin te halen. Wij hebben gedegen kennis van planten en materialen (hout, steen, beton) en goed gereedschap. Voorkom verwaarlozing en geniet het hele jaar door van een verzorgde tuin.
.

tuinbestrating sierbestrating
SIERBESTRATING

Sierbestrating kan het verschil maken! Er is meer mogelijk dan u denkt. Wij adviseren u graag hoe u kunt spelen met lijnen en kleuren. U kunt een tuin groter of kleiner doen lijken of gezellige hoekjes creëren. Goed aangelegde sierbestrating maakt van elke tuin iets unieks.
.
.

kunstgras waddinxveen
KUNSTGRAS

Zoekt u een alternatief voor tegels? Onderhoudsarm, maar toch met een warme uitstraling? Wij werken met hoogwaardig kunstgras. Ideaal voor kinderen en tuinliefhebbers die liever in hun tuin zitten dan erin werken. Nooit meer maaien, geen ontsierende bruine plekken en altijd een mooi gazon.
.

tuinaanleg zoetermeer
TUINSTYLING

Bent u niet helemaal tevreden over uw tuin? Mist u sfeer? Wij helpen u graag met de inrichting van uw tuin. Door het aanbrengen van slechts enkele accenten knapt een tuin aanzienlijk op. Wij zijn creatief in het stylen met plantenbakken, verlichting, pergola’s, vlonders, beelden en kleur. Kleine aanpassingen die een groot effect hebben. Daar houden wij van.

Voorbeeld projecten

 

Wat klanten zeggen

Vraag of offerteaanvraag