Tuin Holland - Voor zorgeloos tuinplezier.

Deze zomer zit u het liefst in uw eigen tuin!

Funtioneel en bijzonder

Hovenier Bleiswijk

hovenier bleiswijk

Hovenier Bleiswijk Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Wilt u zonder zelf de handen uit de mouwen te steken genieten van een volledig verzorgde tuinaanleg? De toonaangevende hoveniers van TuinHolland uit Waddinxveen nemen ook graag al uw tuinwerk  in Bleiswijk uit handen. Ons professionele hoveniersbedrijf is al ruim 10 jaar actief in de wijde omgeving van Bleiswijk en hebben vele partijen geholpen met het aanleggen, onderhouden en ontwerpen van hun droomtuinen. Dit wordt altijd met veel liefde voor en kennis over het hoveniersvak gedaan, waarbij al uw wensen probleemloos in het tuinontwerp verwerkt worden. TuinHolland werkt graag met u samen om u de tuin van uw dromen te bezorgen!

Gecertificeerd en betrouwbaar vakmanschap
Bij TuinHolland staan wij bekend om de betrouwbare samenwerking, transparante communicatie en creativiteit in ons vakmanschap. Ook zijn wij TuinKeur gecertificeerd, wat inhoudt dat wij professioneel en efficiënt werk kunnen waarborgen. Onze hoveniers zijn bevoegd in
het volledig ontwikkelen en aanleggen van tuinen en zijn daarnaast gespecialiseerd in tuinrenovaties, tuinstyling en het bouwen van veranda’s.

Heldere communicatie

Ieder persoon heeft zo zijn of haar eigen wensen voor de perfecte tuin. Wij vinden het daarom belangrijk om een transparante communicatie op te zetten om zo tot een hoogwaardig resultaat te komen dat aan al uw wensen voldoet. Eerst bespreken wij de ideeën om een duidelijk overzicht en verwachting te creëren. Hierna maken wij een voorstel voor u, waarna, indien goedgekeurd, de werkzaamheden in overleg ingepland worden.

Garantie op tuinaanleg en tuinmaterialen

Betrouwbaar vakmanschap is een belangrijk kenmerk voor ons. Hierom bieden wij u altijd garantie op de werkzaamheden die wij uitvoeren als wel de materialen die wij gebruiken. Zo bent u verzekerd van een tuin die met de beste kwaliteit aangelegd wordt.

Neem vrijblijvend contact op met TuinHolland Bleiswijk

Onze deskundige hoveniers uit Bleiswijk hebben sinds 2007 een diversiteit aan tuinen ontworpen en aangelegd en daarmee hebben wij een uitgebreid portfolio opgebouwd. Of het nu gaat om de gehele aanleg van een nieuwe tuin of om het renoveren of het in kaart brengen van de mogelijkheden, TuinHolland biedt u graag meer informatie. Neem vrijblijvend contact met ons op middels ons contactformulier of via 06 – 22 91 49 65.

hovenier bleiswijk

 Contact

Vraag hier uw offerte aan of stel direct uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat zeggen onze klanten

Meer tuintips en recente projecten op ons blog