Tuin Holland - Voor zorgeloos tuinplezier.

tuinaanleg materieel

Over ons

Tuin Holland is een vakbekwaam hoveniersbedrijf dat sinds 2007 actief is in de regio Waddinxveen en Boskoop. Betrouwbaarheid, vakkennis en enthousiasme zijn belangrijke pijlers. Bas Bijman is de oprichter van Tuin Holland. Hij verstaat de kunst om van elke tuin een plaatje te maken. “Ik heb snel door wat de klant wil. Ik vind het een uitdaging om te laten zien dat elke tuin met de juiste aanpak kan veranderen in een plek waar je kunt ontspannen en genieten. Wij hebben veel ervaring en denken graag mee. Met een beetje creativiteit kom je gemakkelijk tot onverwachte oplossingen. Goed materiaal maakt het af.”

Tuin Holland is uw tuinpartner met een uitgebreid aanbod van producten en diensten: bestrating, tuinaanleg, tuinonderhoud, het plaatsen van kwaliteitsschuttingen, het leggen van vlonders, tuinstyling en nog veel meer. “Een goed aangelegde tuin vraagt weinig onderhoud en geeft veel plezier. Onze klanten zijn zeer tevreden. Dat is de kroon op ons werk als hovenier.”

Zoekt u een top hovenier? Neem gerust contact op met Tuin Holland voor een vrijblijvend advies.

Waarom kiest u voor Tuinholland?

Uw tuinpartner

Een mooie tuin maken we samen. U vertelt uw wensen, wij vertalen deze naar een tuin waarin u graag bent. Wij weten wat er mogelijk is en geven eerlijk advies. Met Tuin Holland weet u precies waar u aan toe bent. En meestal is het resultaat nog mooier dan u had verwacht!

Vakmanschap & Service

Wij leveren kwaliteit voor een nette prijs. U ontvangt een heldere offerte, zonder kleine lettertjes. Overleg is altijd mogelijk, daar kunt u op rekenen.

Ervaring sinds 2007

Wij hebben al honderden tuinen ontworpen, aangelegd en onderhouden. Kleine en grote. Allemaal met evenveel enthousiasme en betrokkenheid.

Creatief

Wij vinden het een uitdaging om van elke tuin een plaatje te maken. Onze creativiteit helpt ons daarbij! Door het nét even anders te doen, komen we tot de beste resultaten. Mooi, praktisch en betaalbaar. Daar kunt u op vertrouwen.

100% Betrouwbaar

Afspraak is afspraak. Zo werkt dat bij ons. Wij zijn direct in onze communicatie en houden van transparantie. Wel zo duidelijk.