Tuin Holland - Voor zorgeloos tuinplezier.

Sierbestrating

hovenier waddinxveen

Uw tuin is zoveel meer dan alleen wat gras en bloemen. Een tuin wordt pas compleet zodra u hier passende sierbestrating plaatst. Sierbestrating komt in vele soorten, maten en kleuren, er is dus voor iedere tuin wel een passende steen. Of u uw tuin nu groter wil laten lijken of juist een knus zitplekje, met de juiste sierbestrating en het gebruik van lijnen kan er heel veel gedaan worden.

Sierbestrating is geschikt voor heel veel doeleinden, denk bijvoorbeeld aan:

Terras of zitplaatssierbestrating

Met het gebruik van de juiste bestrating kan er in bijna elke tuin een mooi terras of zitplaats worden gemaakt. Of dit nu net naast uw huis is of achter in de tuin, alles is mogelijk. Wij bij Tuinholland adviseren u graag over de juiste bestrating voor uw tuin. Samen met u vinden wij de mooiste, onderhoud-vriendelijkste en duurzaamste bestrating voor u.

Looproutes door uw tuin

Vaak wordt sierbestrating niet alleen gebruikt om uw tuin een variatie in kleur en materiaal te geven, ook dient het vaak als looproute naar uw achtertuin. Mocht u uw fietsen achter uw huisstallen, dan wilt u wel een looproute hebben die gemakkelijk met uw fiets te doen is. Samen met ukunnen wij dan kijken naar de beste optie voor uw tuin, of dit nu een zigzaggend pad is of eenrechte strook.

sierbestratingUw huidige bestrating vervangen of ophogen ?

Heeft u al sierbestrating of een andere vorm van bestrating in uw tuin, maar wilt u graag wat beters of is deze gewoon aan vervanging toe?

Wij bij Tuinholland kunnen uw huidige bestrating snel en probleemloos vervangen door een nieuwe vorm van sierbestrating.

Heeft u interesse in nieuwe sierbestrating voor in uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op, dan zullen we samen kijken naar de mogelijkheden voor u en uw tuin.En u van vakkundig advies voorzien

Contact

Stel hier direct uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam *

Email *

Telefoon *

Str en huisnr *

Postcode *

Woonplaats *

Aantal m2 *

Foto toevoegen *

Uw vraag

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@tuinholland.nl of bel 06 – 22 91 49 65

Wat zeggen onze klanten !

Meer tuintips en recente projecten op ons blog

vlonder balkon
20 feb

Hardhouten vlonder op het balkon

tuinaanleg

Op dit balkon hebben wij een duurzame hardhouten vlonder gelegd. Van het houtsoort billinga. Na de bouw van de vlonder hebben wij deze netjes in de olie gezet. Hierdoor word de kleur van de vlonder weer een stuk donkerder dan het van nature vrij licht…

read more
kunstgras waddinxveen
03 jan

Kunstgras in Waddinxveen

kunstgras

Wij hebben voor een klant in Waddinxveen de aanleg van dit kunstgras verzorgd. De klantvraag was ontstaan omdat het oude kleine grasveld niet bestand was tegen de badjes in de zomer en het intensief bespelen door de kinderen.Hierdoor ontstonden er bruine plekken in het gras…

read more

Nieuwsgierig geworden voor meer informatie contact met ons op via info@tuinholland.nl of bel 06 – 22 91 49 65