Tuin Holland - Voor zorgeloos tuinplezier.

In uw eigen tuin is het toch zo prettig!

Helemaal naar wens toegepast

Hovenier Bodegraven

Hovenier in Bodegraven, dat is waar u naar op zoek bent!

Wilt u uw tuin in Bodegraven opnieuw laten aanleggen en zoekt u daarvoor een ervaren vakman? TuinHolland uit Waddinxveen helpt u graag!

TuinHolland is actief in de wijdere regio, en komt graag in Bodegraven helpen met het waarmaken van uw tuindromen. Niet voor niets zijn wij een toonaangevend hoveniersbedrijf, dat sinds 2007 tuinen ontwerpt, aanlegt, en onderhoudt in de regio Waddinxveen. In de afgelopen jaren zijn wij met enthousiasme en vakmanschap ook in de regio Bodegraven begonnen met tot volle tevredenheid tuinen aan te leggen.

Elke wens met betrekking tot uw tuin in Bodegraven kunnen onze hoveniers moeiteloos uitvoeren ofwel verwerken in het tuinontwerp. TuinHolland kan het allemaal verzorgen!

Waarom TuinHolland als uw Bodegraafse hovenier

  • Heldere communicatie
  • Vakmanschap
  • 10 jaar ervaring
  • Tuinkeur gecertificeerd
  • Betrouwbaar
  • Creatief

 Contact

Vraag hier uw offerte aan of stel direct uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze Diensten

Onze diensten omvatten het ontwerpen, het aanleggen, en het onderhouden van uw tuin.

Uiteraard kunt u voor aanpassingen of complete renovaties ook bij ons terecht.

Hierbij kunt u denken aan, onder andere, het plaatsen van een schutting, het aanleggen van kunstgras, of het installeren van tuinverlichting of vlonders. Ook kunnen wij uw tuin stylen en gezellig maken, of een mooie veranda aan uw huis bouwen zodat u nog langer kunt genieten van het weer.

Tuinaanleg te Bodegraven

Als allereerste bespreken wij met u uw wensen en ideeën voor uw tuin. Aan de hand hiervan maken wij een voorstel. Zodra dat deze door u is goedgekeurd, plannen wij de klus in, en starten wij met het aanleggen van uw tuin. Wij zorgen dat uw ontwerp degelijk aangelegd wordt, met garantie op zowel de uitgevoerde werkzaamheden als op de materialen die wij gebruiken. Op deze manier bent u verzekerd dat uw tuin met kwaliteit, goed materiaal, én een oog voor detail helemaal naar wens aangelegd wordt!

Onze vakbekwame hoveniers kunnen elke uitdaging aan, met meer dan tien jaar ervaring in de regio. De vele jaren ervaring als hoveniers in de regio levert vaak verrassende resultaten op!

 TuinHolland – dé hovenier voor regio Bodegraven

Heeft u behoefte aan meer informatie over de diensten van TuinHolland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons contactformulier invullen of u belt 06 – 22 91 49 65. Wilt u een offerte laten maken voor een tuinaanleg in Bodegraven? Ook dan kunt u ons contactformulier invullen.

tuinontwerp , tuinaanleg

Wat zeggen onze klanten?

Nieuwsgierig geworden voor meer informatie? Neem contact met ons op via info@tuinholland.nl of bel 06 – 22 91 49 65

Meer tuintips en recente projecten op onze blog