Tuin Holland - Voor zorgeloos tuinplezier.

Deze zomer zit u het liefst in uw eigen tuin!

Functioneel en bijzonder

Hovenier Boskoop nodig ?

hovenier boskoop

Hovenier Boskoop

Bent u op zoek naar professionele hulp bij tuinaanleg in Boskoop? Dan kunt u altijd terecht bij hoveniersbedrijf  TuinHolland! Dit hoveniersbedrijf is reeds sinds 2007 gevestigd in Waddinxveen, maar werkt ondertussen al ruim een decennium in de wijde omtrek aan het ontwerpen en aanleggen van de mooiste tuinen. De combinatie van enthousiasme en vakmanschap zorgt ervoor dat wij altijd weer een resultaat kunnen leveren waar onze klanten nog lang plezier van hebben.

Uw betrouwbare hovenier Boskoop

Gecertificeerd en betrouwbaar vakmanschap

TuinHolland is gerenommeerd om de heldere communicatie, creativiteit en betrouwbaar vakmanschap. Daarnaast zijn wij TuinKeur gecertificeerd, waardoor wij u professioneel en kwalitatief werk kunnen waarborgen. Onze hoveniers zijn vakbekwaam en kunnen u ondersteunen in het geheel ontwerpen en aanleggen van uw droomtuin. Ook zijn wij bedreven in tuinrenovaties, -styling en het bouwen van veranda’s.

Heldere communicatie

Iedere tuin is uniek en iedere gebruiker heeft zo zijn of haar eigen wensen voor de perfecte tuin. Om tot een optimale samenwerking en resultaat te komen, vinden wij het belangrijk om eerst de wensen en ideeën te bespreken om zo een heldere verwachtingen te creëren. Aan de hand daarvan maken wij een voorstel voor u en bij goedkeuring worden de werkzaamheden in overleg met u ingepland. Bij TuinHolland zien wij een heldere communicatie als de basis voor een eersteklas resultaat.

Garantie op aanleg en materialen

Aangezien betrouwbaar vakmanschap een van onze belangrijkste kenmerken is, bieden wij altijd garantie op de materialen die wij gebruiken en op de uitgevoerde werkzaamheden. Zo garanderen wij u een tuin die met kwaliteit, finesse en goede materialen aangelegd wordt.

Neem vrijblijvend contact op met TuinHolland Boskoop

tuinontwerp,tuinaanleg,kunstgras

 Contact

Vraag hier uw offerte aan of stel direct uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam *

Email *

Telefoon *

Str en huisnr *

Postcode *

Woonplaats *

Aantal m2 *

Foto toevoegen *

Uw vraag

TuinHolland – uw hovenier in Boskoop

Hebt u plannen voor de aanleg van een nieuwe tuin en bent u benieuwd naar de offerte, of hebt u nog vragen over de precieze aard van onze diensten? U kunt dan altijd vrijblijvend contact opnemen met TuinHolland. Bel hiervoor naar 06 22 91 49 65, of vul ons online contactformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat zeggen onze klanten

Meer tuintips en recente projecten op ons blog