Tuin Holland - Voor zorgeloos tuinplezier.

Hovenier Gouda

hovenier waddinxveen

Hovenier Gouda

Wilt u komende zomer languit genieten in uw vakkundig aangelegde tuin in Gouda zonder daar zelf hard voor te hoeven zwoegen? De professionele hoveniers van TuinHolland helpen u graag met al uw tuinwensen. Ons toonaangevende hoveniersbedrijf is al sinds 2007 actief en heeft in de wijde omgeving van Gouda particulieren geholpen met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van hun droomtuinen. Dit doen wij altijd met veel enthousiasme en een dosis vakmanschap, waarbij we elke wens moeiteloos verwerken in een uniek tuinontwerp. TuinHolland werkt graag met u samen om u de tuin van uw dromen te bezorgen!Doordat wij veel in de regio werken zijn wij ook bekend met de bodemgesteldheid.

Gecertificeerd en betrouwbaar vakmanschaphovenier gouda tuinaanleg
TuinHolland staat bekend om een heldere communicatie, betrouwbare hoveniers en creatief vakmanschap.  wat inhoudt dat wij kunnen garanderen dat wij ons werk professioneel en efficiënt uitvoeren.
Naast het geheel ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin in Gouda en omstreken, zijn wij ook bevoegd in het ondersteunen en uit handen nemen van tuinrenovatie, tuinstyling en bijvoorbeeld het bouwen van een veranda.

Heldere communicatie

Voor de een is de tuin een plek om rust te vinden, voor een ander een plek om in de natuur bezig te zijn. Daarom bespreken onze hoveniers eerst altijd uw wensen en ideeën om tot een duidelijk beeld te komen. Aan de hand daarvan maken wij een voorstel voor u, wat wij met u bespreken en bij goedkeuring worden de werkzaamheden in overleg ingepland. Het is voor ons belangrijk om een heldere communicatie op te zetten om zo tot een eersteklas resultaat te komen.

Garantie op aanleg en materialen

Aangezien wij betrouwbaar vakmanschap hoog op ons prioriteitenlijstje hebben staan, bieden wij altijd garantie op zowel de uitgevoerde werkzaamheden als de gebruikte materialen. Zo bent u verzekerd van een tuin die met kwaliteit, oog voor detail en goed materiaal aangelegd wordt.

Neem vrijblijvend contact op

De vakbekwame hoveniers van TuinHolland uit Gouda hebben gedurende de afgelopen 10 jaar een grote hoeveelheid en verschillende typen tuinen aangelegd, waardoor we een uitgebreid portfolio hebben opgebouwd. Of het nu draait om de aanleg van een gehele nieuwe tuin, of om het opknappen van een specifiek gedeelte, TuinHolland biedt u graag meer informatie. Neem vrijblijvend contact met ons op middels ons contactformulier of via 06 – 22 91 49 65.

TuinHolland – de hovenier voor regio Gouda

Heeft u behoefte aan meer informatie over de diensten van TuinHolland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons contactformulier invullen of u belt 06 – 22 91 49 65. Wilt u een offerte laten maken voor een tuinaanleg in Gouda?

Of bekijk onze informatieve pagina’s :

Contact

Stel hier direct uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam *

Email *

Telefoon *

Str en huisnr *

Postcode *

Woonplaats *

Aantal m2 *

Foto toevoegen *

Uw vraag

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@tuinholland.nl of bel 06 – 22 91 49 65

Wat zeggen onze klanten !

Meer tuintips en recente projecten op ons blog

vlonder balkon
20 feb

Hardhouten vlonder op het balkon

tuinaanleg

Op dit balkon hebben wij een duurzame hardhouten vlonder gelegd. Van het houtsoort billinga. Na de bouw van de vlonder hebben wij deze netjes in de olie gezet. Hierdoor word de kleur van de vlonder weer een stuk donkerder dan het van nature vrij licht…

read more
kunstgras waddinxveen
03 jan

Kunstgras in Waddinxveen

kunstgras

Wij hebben voor een klant in Waddinxveen de aanleg van dit kunstgras verzorgd. De klantvraag was ontstaan omdat het oude kleine grasveld niet bestand was tegen de badjes in de zomer en het intensief bespelen door de kinderen.Hierdoor ontstonden er bruine plekken in het gras…

read more

Nieuwsgierig geworden voor meer informatie contact met ons op via info@tuinholland.nl of bel 06 – 22 91 49 65