Tuin Holland - Voor zorgeloos tuinplezier.

Kunstgras Zoetermeer

aanleg kunstgras en grondwerk

Kunstgras in Zoetermeer van Tuinholland

Het beste kunstgras in Zoetermeer en omgeving vindt u bij Tuinholland uit Waddinxveen. Kies ook voor hoogwaardige kwaliteit kunstgras voor een zeer aantrekkelijke prijs van de specialist bij u in de buurt. Bij Tuinholland in Waddinxveen geven we advies op maat zodat u precies die prachtige grasmat krijgt waar u al zo lang naar op zoek was. Uiteraard kunnen wij het kunstgras ook leggen; snel, netjes en betaalbaar. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave en meer informatie.

Voordelen van kunstgras

Heeft u gemerkt dat steeds meer tuinen in de regio Zoetermeer er het hele jaar prachtig uitzien? Tuinholland levert de beste kwaliteit kunstgras waarmee uw tuin er ook jaarrond prachtig uit zal zien. Dit zijn de voornaamste voordelen van het kunstgras bij Tuinholland:

  • Uiterst realistische uitstralingkunstgras
  • Zeer lange levensduur
  • Kunstgras is onderhoudsvriendelijk
  • Onze producten zijn dier- en milieuvriendelijk
  • De materialen zijn kleur- en slijtvast
  • Nooit meer gras maaien
  • Bespaar tijd, bespaar kosten

Kunstgras laten leggen

Niet alleen levert Tuinholland uit Waddinxveen kwalitatief kunstgras, we komen het ook voor u leggen in de regio Zoetermeer tegen aantrekkelijke tarieven. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgaaf. Onze specialisten zullen de ondergrond vakkundig egaliseren, de ondergrond prepareren, het kunstgras leggen en perfect geborsteld opleveren. U heeft er geen omkijken naar!

Kunstgras in Zoetermeer en omgeving

Geniet ook van een prachtige en realistische tuin met kunstgras, het hele jaar door!

 TuinHolland – de hovenier voor regio Zoetermeer

Heeft u behoefte aan meer informatie over de diensten van TuinHolland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons contactformulier invullen of u belt 06 – 22 91 49 65. Wilt u een offerte laten maken voor de aanleg van kunstgras of een tuinaanleg in Zoetermeer? Ook dan kunt u ons contactformulier invullen.

Contact

Stel hier direct uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam *

Email *

Telefoon *

Str en huisnr *

Postcode *

Woonplaats *

Aantal m2 *

Foto toevoegen *

Uw vraag

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@tuinholland.nl of bel 06 – 22 91 49 65

Wat zeggen onze klanten !

Meer tuintips en recente projecten op ons blog

vlonder balkon
20 feb

Hardhouten vlonder op het balkon

tuinaanleg

Op dit balkon hebben wij een duurzame hardhouten vlonder gelegd. Van het houtsoort billinga. Na de bouw van de vlonder hebben wij deze netjes in de olie gezet. Hierdoor word de kleur van de vlonder weer een stuk donkerder dan het van nature vrij licht…

read more
kunstgras waddinxveen
03 jan

Kunstgras in Waddinxveen

kunstgras

Wij hebben voor een klant in Waddinxveen de aanleg van dit kunstgras verzorgd. De klantvraag was ontstaan omdat het oude kleine grasveld niet bestand was tegen de badjes in de zomer en het intensief bespelen door de kinderen.Hierdoor ontstonden er bruine plekken in het gras…

read more

Nieuwsgierig geworden voor meer informatie contact met ons op via info@tuinholland.nl of bel 06 – 22 91 49 65